101 Glimlachers

Glimlachers, een hobby van mij.

Humor ligt op straat, je kunt het zo oprapen! Honderd en één korte verhalen gebaseerd op ware gebeurtenissen, alleen moet je natuurlijk ook weer niet zomaar alles geloven. De gekste, koddigste, raarste, prachtigste, vreemdste, serieuste verhalen, ‘Glimlachers’ noem ik ze, want het doel is dat ze een glimlach op je gezicht brengen want een dag zonder lach is een verloren dag.

(On)opvallende dingen uit het leven gegrepen, tachtig procent is waar gebeurd, maar het kan ook twintig procent zijn. De waarheid ligt ergens in het midden, maar kan ook een beetje links of rechts van het midden liggen. Twintig procent is erbij gefantaseerd, maar het kan ook tachtig procent zijn. De fantasie ligt waar de fantasie hoort te liggen, mogelijk een beetje naar het zuiden of het noorden. Eén ding is zeker, als je op de Zuidpool staat is de eerste stap altijd richting het noorden, waar het kouder is dan het zuiden.

Proeven?

Bestellen?
Stuur een e-mail met je adres en het boek wordt thuisgestuurd. Om uit de kosten te komen moet je mij € 8,– betalen, dat is inclusief verzendkosten.