Vierkante ballen

In ‘Vierkante ballen rollen niet‘ wordt aangetoond dat meebuigen met financiële sturing zorgt voor afnemende motivatie en indekgedrag. Op heldere en soms pijnlijke wijze wordt duidelijk gemaakt dat het anders moet. En dat ‘anders’ is niet eens zo heel erg anders. Concrete handvatten worden aangereikt om een mensgerichte en toch financiële sturing te realiseren. Het belangrijkste is dat je daar voor moet openstellen.

Eckart Wintzen, oprichter van BSO, grondlegger van Atos Origin en schrijver van Eckart’s notes over ‘Vierkante ballen rollen niet’:
Een fantastisch boek waarin glashelder en in normale mensentaal wordt uitgelegd waarom traditionele, zogenaamd efficiënte modellen falen en hoe je ze kunt vervangen door een managementconcept dat uitgaat van de menselijke maat. Het resultaat is een bedrijfsvoering met gemotiveerde medewerkers, tevreden klanten en aan het eind van de rit toch een winstgevend bedrijf. Een ‘must read’ voor managers die willen scoren en tegelijk menselijk blijven.

De uitgever van ‘Vierkante ballen rollen niet’ is kortgeleden failliet gegaan en dit boek is niet meer te bestellen. Het manuscript kun je gratis downloaden. Het boek komt binnenkort als gratis e-book beschikbaar.